nieuws

Rijnmond Nu op weg naar de Verkiezingen

Vandaag houdt Rijnmond Nu het tweede verkiezingsdebat. Afgelopen donderdag waren de eerste vijf regio-kandidaten voor de Tweede Kamer te gast, vrijdag hoorde je andere kant van de politieke medaille (niet iedereen vindt het Haagse Pluche even lekker) en de gebeurtenissen in Rotterdam van afgelopen weekend hebben ongetwijfeld de uitslag van de komende Verkiezingen veranderd. Maar HOE dan?
Ben je inmiddels geland, of zweef je nog op grote hoogte? Vandaag te gast bij Rijnmond Nu: de KIEZER. Al dan niet zwevend. Maar komt de twijfel vandaan? Waar is de Kiezer gevoelig voor? Wat is de invloed van de Peilingen? Ruud de Boer gaat in de Centrale Bibliotheek in gesprek met de kiezer. Wil je meepraten? Kom naar de Bieb!
Je kunt ook een mail sturen naar NU@Rijnmond.nl of twitter naar @JournalistRuud mét #RijnmondNu :
RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.

Kijk ook op de homepage van Rijnmond Nu.
Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.