Kramer scoort voor winnend Feyenoord 2

Michiel Kramer
De beloften van Feyenoord hebben dinsdagvond op bezoek bij NAC Breda 2 een 3-2 zege geboekt. De Rotterdamse doelpunten werden gemaakt door Emil Hansson (2) en Michiel Kramer.
Het duel in Breda was spannend. Hansson opende na 25 minuten de score voor de ploeg van coach Roy Makaay. Tien minuten later bracht Vinnie Vermeer de Bredanaars weer langszij, waarna Michiel Kramer zorgde voor een 1-2 ruststand.
Na een klein uur spelen leek Hansson met zijn tweede treffer het duel in het slot te gooien, maar door de aansluitingstreffer van Vermeer was de slotfase in Breda toch nog spannend.

Jong Excelsior

In dezelfde competitie kwam ook Excelsior 2 in actie. De Rotterdammers speelden in Leeuwarden tegen Cambuur. De Kralingers wonnen met 4-2 door doelpunten van Anouar Hadouir (2) en Terell Ondaan (2).
Feyenoord is door de zege nu tweede in de beloftencompetitie. De achterstand op koploper Heerenveen, dat een wedstrijd meer speelde, bedraagt twee punten. Excelsior is derde met zes punten minder dan Feyenoord.