nieuws

Jones terug op trainingsveld

Brad Jones
Brad Jones
Brad Jones is woensdagochtend teruggekeerd op Varkenoord. De keeper van Feyenoord ontbrak ruim een week met een infectie aan zijn been, maar heeft vandaag de veldtraining voorzichtig hervat. Verder trainde Feyenoord nog altijd met een uitgedunde selectie.
Eljero Elia trainde dinsdag nog individueel, maar een dag later was hij niet op het veld te zien. Elia heeft last van zijn enkel en dinsdag was te zien dat hij niet pijnvrij kon trainen. Ook Kenneth Vermeer ontbrak woensdag om niet bekende redenen bij de groep van trainer Giovanni van Bronckhorst. Terence Kongolo trainde woensdag net als dinsdag apart van de groep. De verdediger is herstellende van een bovenbeenblessure.
Terence Kongolo en Eljero Elia raakten geblesseerd in het verloren duel bij Sparta. Het tweetal wordt klaargestoomd om de uitwedstrijd bij Heerenveen te halen, maar de kans op een basisplaats lijkt klein. Ook Bilal Basacikoglu was niet aanwezig, waardoor hij de wedstrijd tegen z'n oude club zondag zeer waarschijnlijk aan zich voorbij moet laten gaan.
SC Heerenveen - Feyenoord is zondag om 12.30 uur en is vanaf 12.00 uur rechtstreeks en integraal te volgen op Radio Rijnmond.