nieuws

Gewonden bij ongeval in Rozenburg

noordzeeweg.cropresize.tmp.jpg
noordzeeweg.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Bij een ongeval op de Noordzeeweg in Rozenburg zijn zaterdagavond laat vier mensen gewond geraakt. Twee daarvan, een 41-jarige vrouw uit Maassluis en een twaalfjarige jongen liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis.
De 46-jarige bestuurder uit Rozenburg en zijn dochter die op dat moment ook in de auto zaten liepen lichte verwondingen op.
Om tien voor half elf reed het gezelschap over de Noordzeeweg in de richting van Rozenburg. Door nog onbekende oorzaak belandde het voertuig in de berm. Hier verloor de automobilist de macht over het stuur. De auto vloog over de kop.Meerdere ambulances en een traumateam werden naar de onheilsplek gestuurd.
De vrouw moest ter plekke gereanimeerd worden en werd naar het Erasmus MC gebracht. Het jongetje van twaalf raakte eveneens ernstig gewond en werd naar het Maasstad Ziekenhuis locatie Zuider vervoerd.
De bestuurder, de vader van het jongetje, is zaterdagavond uit het ziekenhuis ontslagen. Ook zijn dochtertje van negen, die ook in de auto zat maakt het naar omstandigheden goed.