nieuws

Verdonk bij selectie Jong Oranje

KNVB-logo
KNVB-logo
Bondscoach Art Langeler heeft oud-Feyenoorder Calvin Verdonk opgenomen in de selectie van Jong Oranje. Ook Oussama Idrissi, voormalig jeugdspeler van Feyenoord, zit bij het beloftenteam van Oranje. Verder zijn er geen regiogenoten opgenomen in de selectie van Jong Oranje.
Denzel Dumfries, Stijn Spierings en Ilias Alhaft (Sparta) én Gustavo Hamer en Bart Nieuwkoop (Feyenoord) behoorden tot de voorlopige lijst van 31 spelers, maar zijn alle vijf niet geselecteerd door Langeler. Ook oud-Feyenoorder Dennis van der Heijden, zat bij de voorselectie, valt buiten de boot.

Debuut Nouri, Lammers en Van Amersfoort

Abdelhak Nouri (Ajax), Sam Lammers (PSV) en Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) debuteren in de selectie van Jong Oranje voor een toernooi in Spanje. De beloften van Oranje voetballen in de buurt van Murcia tegen Jong Finland (24 maart) en Jong Oostenrijk (27 maart). Jong Oranje begint in september aan het kwalificatietoernooi voor het EK van 2019 in Italië. Engeland, Oekraïne, Schotland, Letland en Andorra zijn de tegenstanders in de poule.