FEYENOORD

Podcast Feyenoord: 'Na afronden transfer Giménez moet de focus snel op de verdediging'

Screenshot van Santiago Giménez na een goal in zijn laatste duel bij Cruz Azul
Screenshot van Santiago Giménez na een goal in zijn laatste duel bij Cruz Azul © Twitter Tudnmex
Feyenoord zal ook deze week weer een nieuwe speler presenteren nu de transfer van Santiago Giménez in de afrondende fase zit. In onze nieuwe podcast over Feyenoord spreken over de voorbereiding op het nieuwe seizoen en hoe het verder gaat op de transfermarkt. "De focus moet nu heel snel op de verdediging komen te liggen", vindt verslaggever Dennis van Eersel.
Zoals bekend zijn er vijf spelers vertrokken die in de basis stonden tijdens de Conference League en moet Feyenoord dus de nodige spelers vervangen. Met de komst van Danilo, Dilrosun, Szymanski en Giménez - en voor de breedte Wieffer en Taabouni - is Feyenoord al aardig op weg. Al is er een enorme disbalans in de achterhoede van de selectie.
"Er is nu geen enkele linksback. Vorig jaar vond ik het al een risico met alleen Malacia als volwaardige optie op die positie, nu kan je op deze manier natuurlijk niet aan de competitie beginnen. Er moeten eigenlijk nog twee linksbacks bij en een centrumverdediger. En dat is dan alleen maar om een dubbele bezetting op elke positie te hebben. Dat zou voor een club als Feyenoord het absolute minimum moeten zijn."
Behalve inkomende transfers gaat het ook over spelers die mogelijk nog vertrekken. Hoe serieus is de interesse in Aursnes? En gaan Kökcü, Senesi en Geertruida dan sowieso blijven in De Kuip? Luister hieronder naar een update over Feyenoord.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!
Reageren op deze podcast? Mail ons op sport@rijnmond.nl