nieuws

Faik: 'Blij met nieuwe tand, irritant beste grap'

Hicham Faik kan weer lachen. Zaterdag brak in het duel met Heerenveen een deel van zijn tand af na een ongelukkige botsing met ploeggenoot Jurgen Mattheij. Deze week is de tand hersteld. "Bijzonder wat ze tegenwoordig allemaal kunnen", lacht Faik opgelucht.
Zelfs op Studio Sport was zaterdag de zoektocht van Faik naar een deel van zijn tand te zien. Het afgebroken stuk werd helaas niet gevonden. De middenvelder moest deze week twee keer bij de tandarts langs en was het slachtoffer van vele grappen van ploeggenoten. "De dag na de wedstrijd heb ik wel een paar leuke gehoord. Irritant en struikel niet over je tand waren de leukste."
Hicham Faik ontvangt dit weekend op Woudestein met Excelsior Ajax. Luigi Bruins ontbreekt door een schorsing en ook Henrico Drost en Arghus zijn niet inzetbaar. Het tweetal is geblesseerd. Na de 4-1 zege tegen Heerenveen hoopt Excelsior weer te kunnen stunten. Van der Gaag: "Ik wil dat we weer alles geven en dat koppelen aan de kwaliteiten die we hebben. Dat hebben we de laatste twee wedstrijden voor elkaar gekregen."