nieuws

Bepalende spelers blijven TPP bij handhaving trouw

Er was belangstelling van meerdere clubs voor Regino Resida en Amin Nyali, maar het tweetal neigt naar een langer verblijf bij TPP-Rotterdam. Voorwaarde is wel dat de zaalvoetbalclub in de eredivisie blijft spelen.
Vrijdag won TPP het duel in de onderste regionen van de eredivisie met 8-4 van ZVV Eindhoven. Dat was de derde zege op rij. Door de overwinning hoeft de ploeg van coach Abdul Marbah niet meer te vrezen voor directe degradatie. Hekkensluiter FCK/De Hommel kan TPP niet meer inhalen.
Met nog drie duels te gaan staat TPP op de achtste plaats. De nummers tien en elf moeten nacompetitie spelen. De Rotterdammers hebben twee punten meer dan nummer tien HV/Veerhuys.

Handhaving cruciaal voor langer verblijf Nyali

Coach Abdul Marbah claimt al een toezegging gehad te hebben van de belangrijke speler Amin Nyali, maar zelf laat de linkspoot het nog afhangen van lijfsbehoud. Regino Resida, die al zeven jaar bij de club speelt, heeft geen voorbehoud. "Het is altijd thuiskomen bij TPP, ik blijf", aldus Resida. Nyali: "Ik heb ook snel een antwoord, ik denk zelfs deze week nog."
Ondertussen heeft Marbah al wel zijn eerste versterking voor het volgende seizoen binnen. Rotterdammer Fouad Afkir komt na omzwervingen bij onder meer topploeg 't Knooppunt weer bij TPP voetballen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl