nieuws

Jeugdspelers Feyenoord krijgen kans tegen FC Dordrecht

Training_Feyenoord
Training_Feyenoord
Trainer Giovanni van Bronckhorst van Feyenoord doet woensdag in de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht een beroep op enkele jeugdspelers. Omdat veel spelers vanwege interlandvoetbal zijn uitgevlogen en niet iedereen wedstrijdfit is zullen er veel jeugdspelers een kans krijgen zich te laten zien in het oefenduel.
Het ziet er naar uit dat van de basisspelers van afgelopen zondag in Heerenveen alleen Miguel Nelom, Dirk Kuyt en Jan-Arie van der Heijden hun opwachting maken tegen FC Dordrecht. Karsdorp, Vilhena, Berghuis, Toornstra, Jorgensen, El Ahmadi hebben interlandverplichtingen en Brad Jones en Eric Botteghin ontbraken op de maandag en dinsdagtraining.
Trainer Giovanni van Bronckhorst liet dinsdag de jeugdspelers Ramon ten Hove, Mats Knoester, Jordy Wehrmann, Nigel Robertha en Alex Bangura meetrainen.
Het benefietduel Feyenoord-FC Dordrecht wordt woensdag om 20:15 gespeeld in de Kuip en is te volgen via Radio Rijnmond. De opbrengst van het duel gaat naar onderzoek tegen sikkelcelziekte. Voorafgaand is er een voorwedstrijd tussen de Suriprofs Legends en oud-Feyenoord. Onder meer Pierre van Hooijdonk, Patrick Paauwe, Christian Gyan, Bert Konterman, Michael Mols, Henk Vos, Tim de Cler en Ulrich van Gobbel zullen tijdens dit duel voor Oud-Feyenoord in actie komen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl