nieuws

Stormloop op kaarten laatste uitwedstrijden Feyenoord

Feyenoordfans bieden tot honderden euro's op toegangskaarten voor de laatste uitwedstrijden van hun club dit seizoen. Niemand wil natuurlijk het kampioenschap missen.
De Rotterdammers spelen nog vier uitduels tegen Ajax (maar daar mogen officieel geen Feyenoordsupporters naartoe), PEC, Vitesse en op de voorlaatste dag de derby tegen Excelsior.


Feyenoord staat momenteel op de eerste plaats in de eredivisie. De Rotterdammers staan zes punten voor op Ajax en hebben een beduidend beter doelsaldo. Veel fans zijn ervan overtuigd dat het dit seizoen niet meer mis kan gaan.
Marktplaats
Op de verkoopsites Marktplaats en Viagogo wordt massaal op kaarten geboden. Dat kan gaan om losse toegangsbewijzen, maar ook om een wedstrijd via een seizoenskaart van een thuissupporter.
Zo wordt op Marktplaats een losse kaart voor Excelsior - Feyenoord op zondag 7 mei aangeboden. De advertentie is al meer dan zeshonderd keer bekeken en er is al meer dan 300 euro opgeboden.
PEC
Bij de training van Feyenoord op dinsdagochtend stuit Radio Rijnmond op een bijna 80-jarige Feyenoordfan. Voor de laatste vier uitwedstrijden heeft hij al drie toegangskaarten, alleen PEC ontbreekt nog.
"Maar ik heb er niet meer dan honderd euro per stuk voor betaald", zegt hij. Dus hij gaat ook naar de 'verboden' ArenA? "Zeker. En ik houd m'n Feyenoordpetje gewoon op."