nieuws

Feyenoorders lopen vast op kampioenschap vooruit met tattoo

Voor Kapenees Rinus van Bergem (55) staat het wel vast. "Feyenoord wordt kampioen, alleen weten we nog niet wanneer. Ik denk over twee weken." In afwachting van het kampioensfeest heeft hij daarom alvast besloten een nieuwe Feyenoordtattoo te laten zetten.
"Ik heb een mooi plekkie op m'n linkerbovenarm. Daar staat nu al 'Rotterdam Sterker door Strijd'. En daarnaast komt de Feyenoordvlag, rood-wit en met die grote F", vertelt hij over zijn tatoeage.
Ralph Moelker van Tattoo Bob merkt de afgelopen tijd dat steeds meer Feyenoorders de tattooshop aan het Deliplein weten te vinden. "Nu staan ze te dringen voor de nieuwe Feyenoordplaatjes. En ze bellen naar ons om te melden dat ze 'm op de kampioensdag zelf willen hebben. Of de dag er na. Ook nu al laten ze 'm zetten."
Rinus is blij met de getatoeëerde Feyenoordvlag op zijn arm. Er moet nu nog een datum bij. "Daar kom ik nog voor terug."
Tattoo Bob benadrukt overigens dat de tekst bij de vlag 'Sterker door strijd' niet door hen is gezet. ''Die voldoet niet aan onze kwaliteitsnormen'', aldus een medewerkerster.