FEYENOORD

Trauner doet volledig mee met groepstraining, Toornstra, Kökcü en Wieffer werken individueel programma af

Feyenoord trainde dinsdagochtend richting het duel met Vitesse.
Feyenoord trainde dinsdagochtend richting het duel met Vitesse. © Rijnmond
Gernot Trauner lijkt fit voor de competitiestart van Feyenoord tegen Vitesse, van aanstaande zondag. De Oostenrijker miste vanwege een blessure nog het duel met Osasuna (1-2 nederlaag), maar deed op de open training van dinsdag volledig mee.
Feyenoord werkte op een goedgevuld trainingscomplex 1908 op een zonnige morgen een training af. Gernot Trauner oogde scherp als altijd, deed het hele partijspel mee en lijkt fit om op korte termijn weer in actie te komen voor Feyenoord. Dat geldt niet voor Jens Toornstra en Mats Wieffer, die op een ander veld een apart trainingsprogramma afwerkten. Ook Orkun Kökcü, van wie Slot eerder al aangaf dat hij het duel met Vitesse zal missen, trainde apart van de rest van de Feyenoord-spelers. Javairô Dilrosun ontbrak sowieso volledig op de training.
Wie wél volledig met de groepstraining meedeed, ondanks de verregaande belangstelling van Benfica in hem, was Fredrik Aursnes. De geluiden rondom een vertrek van de Noor worden met de dag heviger, maar voorlopig is hij nog altijd in Rotterdamse dienst.