Oranje verliest oefenwedstrijd van Italië; 1-2

Het Nederlands Elftal heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen Italië met 2-1 verloren. Van de Feyenoorders speelden Vilhena, Toornstra en Berghuis. Zij mochten invallen na de rust.
Oranje kwam in de eerste helft op voorsprong na een eigen doelpunt van Romagnoli. Binnen een minuut lag de gelijkmaker achter doelman Zoet via Éder. Bonucci maakte de tweede Italiaanse goal uit een hoekschop.
De interim-bondscoach Fred Grim zette geen Feyenoorders in de basisploeg. Voormalig Feyenoorders Bruno Martins Indi en Wijnaldum mochten wel starten. Ook was er een basisplaats voor Ridderkerker en oud-Spartaan Kevin Strootman. Rotterdammer Nick Viergever viel in de slotfase ook nog in.