nieuws

Donderdag in Bureau Rijnmond

Bureau_Rijnmond
Bureau_Rijnmond
In Bureau Rijnmond op TV Rijnmond besteden we donderdag aandacht aan onder meer overvallen in Rotterdam en Hellevoetsluis, de Turkse rellen en een inbraak in een Rotterdamse supermarkt.
Overval Rotterdam
Een 29-jarige man en zijn 25-jarige vriendin zijn op 10 maart overvallen in hun huis in de Van der Takstraat in Rotterdam. De daders hebben maar een kleine buit meegenomen, maar de impact op het stel in enorm. De politie zoekt getuigen.
Overval Hellevoetsluis
Een 21-jarige vrouw is thuis overvallen in Hellevoetsluis door een man en een vrouw. Haar baby was op dat moment ook in het huis. De overval vond al plaats in juli, maar er is nog altijd niemand opgepakt. De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben.
Turkse rellen
De politie laat beelden zien van mensen die iets te maken hebben met de rellen bij het Turks consulaat in Rotterdam. Half maart liep het daar uit de hand toen een Turkse minister campagne wilde voeren, maar werd geweigerd. Een demonstratie liep uit de hand en de politie is op zoek naar verdachten.
Supermarkt
Bij een supermarkt op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam is in december ingebroken. De daders namen een zwarte klus mee waarin enkele duizenden euro's contant geld zat. Ook zijn 35 sloffen sigaretten en tien dozen koffie meegenomen. De politie laat beelden zien van de verdachten.
Bureau Rijnmond is het regionale opsporingsprogramma op TV Rijnmond. Het is op donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.