nieuws

Op bezoek bij de ooievaar(s)

Ooievaar Het Liesvelt
Ooievaar Het Liesvelt
Ooievaars, ransuilen, foppende dieren en fietsen met Wim de Jong in Chris Natuurlijk van 1 april.
Lente in Ooievaarsdorp

Het is volop lente en dat zie je ook aan de ooievaars in het Ooievaarsdorp in Groot-Ammers. Ze keren terug op hun nesten en zijn druk aan het paren.

Zaterdag 1 april opent het seizoen van het
, dus dat is een mooie aanleiding om te gaan kijken.

Op díe fiets

Wim de Jong - journalist en schrijver - heeft een boek geschreven over fietsen met fietsroutes, fietsverhalen en fietsers. Op díe fiets heet het boek en hij komt er zaterdag 1 april over vertellen.

Vlaardinger maakt winnende natuurfoto

Chris Natuurlijk gaat op pad met Janno van Bussel, de maker van de Groene Camera natuurfoto van het jaar. De foto is van een ransuil in de schemering en is gemaakt in Vlaardingen, de woonplaats van de fotograaf. Alle winnende foto's zijn vanaf 1 april te zien in het Natuurhistorisch Museum Rotterdam.

Kikker in je bil

Zaterdag moet je natuurlijk uitkijken dat je niet wordt gefopt, want het is per slot van rekening 1 april. Chris Natuurlijk vraagt aan Merijn van den Hoogenhoff of dieren elkaar oók voor de gek houden.

Over Chris Natuurlijk!

Waar hoor je over mooie parken, goede boeken, of leuke wandelingen? Wat is de beste plek om duurzaam te dansen? Festivals, evenementen, lezingen en tentoonstellingen. Je hoort er meer van bij Chris Natuurlijk! Elke zaterdag van 08.00 tot 09.00 op 93.4 Radio Rijnmond