FC DORDRECHT

FC Dordrecht verliest het eerste duel van het seizoen

Mathis Suray is hier in actie namens FC Dordrecht tegen Roda JC
Mathis Suray is hier in actie namens FC Dordrecht tegen Roda JC © VK Sportphoto - Shane Winsser
In de eerste divisie is FC Dordrecht vrijdagavond met een nederlaag begonnen. Roda JC was in het Matchoholic Stadion met 2-0 te sterk.
Vorig seizoen overklaste Roda JC twee keer FC Dordrecht. Op de Krommedijk eindigde het duel in 2-5 en in het Parkstad Limburg Stadion hadden de Dordtenaren bij de 4-0 nederlaag helemaal niets in de melk te brokkelen. Daarom leefden bij Dordt-trainer Michele Santoni op voorhand revanchegevoelens.
FC Dordrecht startte het eerste competitieduel in een 3-4-3-formatie. In de eerste helft scoorde de thuisploeg niet. Dat deden de gasten daarentegen wel. Namens Roda JC waren dat Bryan Limbombe en Guus Joppen binnen het halfuur. Daarna scoorden beide teams niet meer.
Kijk hieronder naar het interview van RTV Dordrecht met FC Dordrecht-hoofdtrainer Michele Santoni:
De volgende wedstrijd van FC Dordrecht is pas op maandagavond 15 augustus. Dan gaan de Schapenkoppen om 20:00 uur op bezoek bij Jong PSV.

FC Dordrecht - Roda JC 0-2 (0-2)

15' 0-1 Bryan Limbombe
29' 0-2 Guus Joppen
Opstelling FC Dordrecht: Bossin; El Azzouzi, Van Huizen, Van der Avert (80' Abali); Wielzen (80' Doesburg), Schuurman, Suray, Savastano (65' Reemst); Camara (61' Miceli), Longo, Tremour (61' Noc)