112

112-nieuws teruglezen: Zeiljacht in problemen na aanvaring met containerschip in Zwijndrecht | Man loopt steekwonden op bij vechtpartij

Politieauto
Politieauto © Archief
In dit bericht hielden we je op de hoogte van het meest opvallende 112-nieuws uit de regio van zaterdag 6 augustus.

14:49 - Zeiljacht in problemen na aanvaring met containerschip in Zwijndrecht

Op de Oude Maas in Zwijndrecht is vanmiddag een containerschip in aanvaring gekomen met een zeiljacht. Op het zeiljacht was een persoon aan boord, die bleef ongedeerd. Verder ligt niemand in het water.
Het ongeluk gebeurde ter hoogte van een hotel aan de Veerweg. Wat er precies is misgegaan is niet duidelijk. Hulpdiensten, waaronder de reddingsmaatschappij en de politie, zijn ter plaatse. Het jacht drijft nog en vaart door naar Puttershoek. Wel is de mast afgebroken.

06:12 - Fietser overlijdt na aanrijding op de Boszoom in Rotterdam

Bij een verkeersongeval aan de Boszoom in Rotterdam is vannacht rond 04:15 een 33-jarige man omgekomen. De man stak met de fiets over bij de kruising van de Boszoom en het Lagelandsepad en werd geschept door een auto. De hulpdiensten probeerden de man nog te reanimeren, maar de man heeft het ongeluk niet overleefd. De bestuurder van het voertuig is aangehouden.

00:48 - Steekpartij op het Willemsplein

Rond middernacht is op het Willemsplein in Rotterdam een 55-jarige man gewond geraakt bij een steekpartij. De politie kreeg een melding van een vechtpartij en trof een man met steekwonden aan. Er is een 26-jarige Rotterdammer als verdachte aangehouden. Wat er precies gebeurd is, is nog niet duidelijk, de politie komt in de loop van de ochtend met meer informatie.