nieuws

Van Bronckhorst: 'Niet gelukt om ons op te richten'

Feyenoord verloor zondag kansloos van Ajax. Het werd slechts 2-1 voor de Amsterdammers, maar de koploper van de eredivisie zat geen moment in de wedstrijd bij de aartsrivaal.
"De uitslag geeft het wedstrijdbeeld niet weer, wij zijn gelukkig in de wedstrijd gebleven, je hoopt op de 2-1, die valt te laat. Het is niet gelukt om ons op te richten na een vroege achterstand, raken Nicolai (Jørgensen, red.) kwijt, het is teleurstellend," aldus trainer Giovanni van Bronckhorst.
Jørgensen viel al na tien minuten uit, Rick Karsdorp halverwege het duel. "We missen veel mensen door blessures, ook vandaag moeten er weer twee af. Ook dat is voetbal, daar moeten wij mee omgaan. Het is moeilijk te zeggen wat zij (Karsdorp en Jørgensen, red.) precies hebben, morgen even afwachten. Maar teleurstellend dat zij van het veld moeten."
Van Bronckhorst is teleurstellend in het resultaat, maar kijkt al naar de volgende wedstrijd, thuis tegen Go Ahead Eagles. "Het is teleurstellend, alleen het is één wedstrijd in een heel seizoen. Uiteindelijk gaat het er nu weer om wat wij woensdag doen. Wij hebben het nog in eigen hand."