nieuws

Zeg het! In de Open Microfoon

Op deze zonnige woensdag zet Rijnmond Nu gewoon de Open Microfoon weer voor je open! Wat te vertellen? Bel 010 - 436 44 36 en zeg het!
Ga je dit weekend meedoen met de Marathon en wil je dat met je medeluisteraar delen? Wil je wat kwijt over de Klassieker van afgelopen weekend? Of is er deze week iets anders in de regio gebeurd waar je wat over wil zeggen?
Heb je wat moois meegemaakt? Ben je jarig vandaag? Heb je een nieuw huisdier? Of heb je net je vakantie geboekt en kan je niet wachten tot je op het vliegtuig stapt?
Wil je eens lekker ergens klagen, zeuren, zeiken en zaniken?
Heb je een evenement waar iedereen naartoe moet? Heb je iets te koop of te ruil? Op zoek naar een bepaalde cd of lp? Of is er een salontafel die stof staat te verzamelen en echt weg moet?

Pak de Open Microfoon! Bel 010 436 44 36 of mail naar Nu@Rijnmond.nl.
Twitteren kan ook: @JournalistRuud met #RijnmondNu:

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.


Kijk ook op de
van Rijnmond Nu.

Vaak kun je de uitzending terugluisteren! Check het door de foto naar links te swipen.