nieuws

VIDEO: Kampioenen van 1999 weer bij elkaar

Jon Dahl Tomasson, Kees van Wonderen, Patrick Paauwe, Edwin Zoetebier, Henk Vos, Bert Konterman, Ulrich van Gobbel, Ferry de Haan en Paul Bosvelt. Zij behoren tot de laatste kampioenen van Feyenoord en waren donderdag aanwezig op het Sportfilmfestival in Rotterdam om de première van 'De Coolsingel liep vol' bij te wonen.
Met de spelersbus van Feyenoord werden de negen oud-spelers inclusief de toenmalige technische staf met onder andere Leo Beenhakker naar bioscoop Cinerama gebracht om de film over het laatste kampioensjaar uit 1999 bij te wonen. "Dat was apart om weer in de bus te zitten. Het gevoel dat je zelf speler was komt dan weer terug", laat Vos weten..
"Er komen weer oude verhalen naar boven. Het is een bijzondere dag", voegt Tomasson toe. "Je beseft toch weer wat je hebt gepresteerd met zijn allen en hoeveel mensen je daar blij mee hebt gemaakt", zegt Van Wonderen. Ook cultheld Van Gobbel beleefde een mooie avond. "Het voelt goed om al die jongens weer te zien."
Bekijk in de bijgesloten video meer reacties van oud-Feyenoorders, die vrijdag in een uitgebreide reportage in FC Rijnmond op TV Rijnmond ook aan het woord komen over het huidige Feyenoord.