NIEUWS

112 nieuws: Overval op supermarkt in Spijkenisse | Pallets in brand gestoken in Gorinchem

De dader is er met een onbekende duit vandoor gegaan
De dader is er met een onbekende duit vandoor gegaan © MediaTV
In dit bericht houden we je op de hoogte van het meest opvallende 112-nieuws uit de regio van zaterdag 13 augustus.

Overval op supermarkt in Spijkenisse, politie zoekt dader

Een man heeft vanavond een overval gepleegd op een supermarkt in Spijkenisse. De dader kwam de winkel aan 't Plateau binnen en bedreigde het personeel. Hij is er met buit weer vandoor gegaan. De politie is nog naar hem op zoek.

Pallets in brand gestoken bij Timmerdorp Gorinchem

Onbekenden hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag houten pallets in brand gestoken op het terrein van het Timmerdorp in Gorinchem. De daders hebben de hekken opengebroken en de pallets aangestoken die daar klaarlagen voor kinderen die er volgende week hutten van zouden bouwen.
De brandweer had het vuur snel geblust. Ook raakte niemand gewond. Het evenement bij het Timmerdorp kan volgende week gewoon doorgaan, omdat meerdere sponsoren extra hout beschikbaar hebben gesteld zodat er toch genoeg is om mee te bouwen.

Automobilist rijdt door na aanrijding N59

Op de N59 is een auto over de kop geslagen. Dat gebeurde aan het eind van de ochtend ter hoogte van Den Bommel. Bij het ongeluk was nog een auto betrokken. De bestuurder van dit voertuig is na de aanrijding doorgereden. De inzittende(n) van de auto die over de kop sloeg, is/zijn ongedeerd.
De andere betrokkene bij het ongeluk is nog steeds spoorloos.
De andere betrokkene bij het ongeluk is nog steeds spoorloos. © Monique Straathof

Boetes voor vervoer van lachgas

Het bezit van lachgas is niet verboden en het gebruik ervan leidt tot ongelukken en ernstige gezondheidsschade. Omdat het niet verboden is, kan de politie er in principe weinig tegen doen. Behalve als het niet volgens de regels vervoerd wordt. En dat gebeurde vannacht in de Hoeksche Waard. De automobilist is op de bon gegaan voor het niet juist vervoeren van het lachgas. De partij zat niet vast, er zaten geen labels aan en de ventilatie en de stuwrichting waren niet op orde.
Het lachen is vergaan......
Het lachen is vergaan...... © Instagram/politie_hoekschewaard