NIEUWS

Het weer van vandaag: opnieuw tropisch warm

| Foto:
| Foto:
Zondag wordt het opnieuw tropisch warm met temperaturen die oplopen naar 31 of 32 graden.
Vooral in de ochtend schijnt de zon uitbundig. Vanmiddag komt er geleidelijk meer bewolking, maar het blijft wel overal droog. De wind komt uit oostelijke richting en waait matig met windkracht 3 of 4.
Vanavond en vannacht wisselen wolken en opklaringen elkaar en blijft het vrijwel overal droog. De temperatuur daalt niet veel verder dan een graad of 19. De wind draait geleidelijk naar het zuidwesten en neemt toe tot matig.
Morgen wisselen zon en bewolking elkaar af en bestaat er in de loop van de dag kans op een regen of onweersbui. Met 28 graden wordt het minder warm dan de afgelopen dagen maar voelt het door een hogere luchtvochtigheid een stuk warmer aan. De wind komt uit het zuidwesten en waait matig met windkracht 3 of 4.

VOORUITZICHTEN

Warm zomerweer met kans op een regen of onweersbui. Op woensdag is de kans op neerslag een stuk groter en kunnen er meerdere buien vallen. De temperatuur doet tegen die tijd ook nog een stapje terug met temperaturen dalend naar ongeveer 23 graden.

GEMIDDELDE ROTTERDAM AIRPORT:

Tussen 11 en 20 augustus bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 22,7 graden en de minimumtemperatuur 13,6 graden. Er valt gemiddeld 31,3 mm neerslag.