nieuws

50 jaar Bram Ladage!

Bram Ladage bestaat maandag vijftig jaar. Wie denkt dat Rotterdams beroemdste patatbakker dat viert met een zak patat heeft het mis. Bram viert zijn verjaardag met zijn familie bij Dudok, met appeltaart.
Bram Ladage richtte zijn zaak op toen hij pas achttien jaar was. Hij kon een plek op de markt krijgen en sindsdien is zijn bedrijf alleen maar gegroeid. Inmiddels is zijn imperium zelfs de grenzen overgegaan.
"Het is geweldig om zo lang te bestaan, en hoe erop gereageerd wordt. Ik ben heel trots", zegt Bram maandag. Het geheim voor zijn succes is volgens hem toewijding en jezelf altijd proberen te verbeteren.
Inmiddels staat Bram niet meer zelf aan de dagelijkse leiding van de patatzaak. Zijn zoon Wesley en neef Ricco hebben het overgenomen. Wel eet Bram nog altijd een 'Brammetje' als hij in de stad is. "Ik krijg er nooit genoeg van."
Bram viert overigens niet alleen zijn verjaardag. Hij trakteert ook. Iedereen kan op zijn verjaardag tot en met 9 april 2018 een gratis zak patat halen op vertoon van legitimatiebewijs.