WEERBERICHT

Het weer van vandaag: zonnig met af en toe bewolking

| Foto:
| Foto:
Dinsdag wisselen zon en bewolking elkaar af en het blijft tot de avond vrijwel droog. De temperatuur varieert vanmiddag van 25°C langs de kust tot 28°C in het oosten van het Rijnmondgebied. Er staat een tot matig toenemende zuidwestenwind.
Vanavond en vannacht domineert de bewolking en vanuit het zuidwesten gaat er verspreid een regen- of onweersbui vallen. Het blijft zwoel met een temperatuur die niet lager uitkomt dan 17 of 18 °C. Er staat weinig wind. Langs de kust waait een matige wind die draait naar het noordoosten.
Morgen is het bewolkt en vallen er regen- en onweersbuien. In de loop van de middag komt ook af en toe de zon tevoorschijn. De temperatuur komt in de middag uit op 23°C en het zal daarbij nog steeds wat benauwd aanvoelen. De wind waait zwak en aan zee matig en komt uit het noorden.

VOORUITZICHTEN

De komende dagen wisselen zon en bewolking elkaar af, waarbij de grootste buienkans is weggelegd op vrijdag en zondag. Op vrijdag bestaat daarbij ook nog kans op onweer. Zaterdag lijkt op dit moment de mooiste dag te worden met zonnige perioden en dan blijft het vrijwel overal droog. Het wordt minder warm met een middagtemperatuur dalend naar 22°C in het weekend.

GEMIDDELDE ROTTERDAM AIRPORT

Tussen 11 en 20 augustus bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 22,7 graden en de minimumtemperatuur 13,6 graden. Er valt gemiddeld 31,3 mm neerslag.