FEYENOORD

Feyenoord hoopt Wellenreuther en Paixão snel te kunnen presenteren

Beeld van de dinsdagtraining van Feyenoord
Beeld van de dinsdagtraining van Feyenoord © Sinclair Bischop
Feyenoord hoopt snel te kunnen beschikken over doelman Timon Wellenreuther en aanvaller Igor Paixão. Het tweetal stond dinsdagochtend nog niet op het trainingsveld. De presentatie van Wellenreuther kan vermoedelijk spoedig plaatsvinden. Paixão was dit weekend in Nederland, maar is terug naar Brazilië om daar een deel van de benodigde papierwinkel in orde te maken.
Ook Jens Toornstra en Marcos Lopez ontbraken op de training in de aanloop naar de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. Dat duel begint zondag om 16.45 uur. Toornstra werkte een binnenprogramma af en Lopez wacht nog op zijn werkvergunning.
De selectie van trainer Arne Slot was verder compleet. Hij heeft ook weer de beschikking over Mats Wieffer. De van Excelsior overgekomen middenvelder lag er enkele weken uit met een enkelblessure en deed dinsdag weer met de groepstraining mee.
Feyenoord hoopt Wellenreuter en Paixão snel te kunnen presenteren
Eerder deze week nam Feyenoord voorlopig afscheid van doelman Thijs Jansen en middenvelder Lennard Hartjes. Zij zijn verhuurd aan respectievelijk TOP Oss en Roda JC.