nieuws

Gratis koffie en massages in tijdelijk examencafé Rotterdam

Het valt soms niet mee om student te zijn. Zit je eindeloos thuis te blokken voor een examen, komen de muren op je af. Ga je vervolgens naar een café, dan hakt de koffie weer zwaar in op je budget. Ga je in de bibliotheek zitten, dan is er weer geen plaats. In Rotterdam is daarom een speciaal studeercafé geopend, het Exam Prep Café.
Het café biedt studenten gratis koffie en energiedrank aan en daar maken de studenten graag gebruik van. "Het is wel fijn als alles gratis is", reageert een studente. "Dat was een van de redenen om hier naar toe te komen, maar ook om even in een andere omgeving te zijn. Dat is tijdens het studeren soms beter."
Een andere reden om naar het café te komen, is omdat de universiteitsbibliotheek vaak overvol is. "Het is niet te doen om daar een plekje te vinden. Je moet daar echt om acht uur 's ochtends voor de deur gaan liggen, anders heb je gewoon pech."
Het examencafé blijft nog tot en met zondag open. Tot die tijd kun je daar als student terecht om te leren. Wie wil kan zich ook opgeven voor een massage.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl