nieuws

Najib en Jandino samen naar De Kuip

Het Nieuwe Luxor en Carré krijgen ze inmiddels wel vol, maar stand-up comedians Najib Amhali en Jandino beginnen nu aan een nieuwe uitdaging: Comedy & Concert in de Kuip.
Op 1 juli treden de twee cabaretiers op in het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip en ze staan te popelen om te beginnen.
"Madonna, Michael Jackson, U2, Guns N' Roses en nu Najib en Jandino", somt Najib Amhali op. "In de tunnel gaan ze ons er ook bij zetten he", vult Jandino aan. "Na 1 juli worden onze namen vereeuwigd in De Kuip, dat vind ik nog het mooiste." Najib: "En anders neem ik een spuitbus mee en doe ik het zelf."
De cabaretiers zijn vooral enthousiast over de sfeer die in het voetbalstadion hangt. Jandino: "Het is het mooiste stadion van Nederland met de meeste sfeer. De anderen zijn technisch allemaal leuk, maar ze zijn koud. Waar had dit anders gekund dan in De Kuip?"
Een speciale tactiek om zo'n groot publiek te bespelen hebben Jandino en Najib nog niet. "Het is voor het eerst dat we dit doen. Als je daar staat met de mensen kun je pas aanvoelen wat het is en hoe je het gaat doen."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl