WEERBERICHT

Het weer van vandaag: zon en een enkele regenbui

Het weer van vandaag
Het weer van vandaag © Rijnmond
De dag begint eerst nog met zonneschijn. In de loop van de ochtend neemt vanuit het westen de bewolking toe en valt er een enkele regenbui. De temperatuur komt uit op 22°C langs de kust en 24°C landinwaarts.
Er waait een tot matig toenemende zuidwestenwind. In de loop van de middag draait de wind naar het westen.
Vanavond en vannacht zijn er opklaringen en vormt zich plaatselijk mist. De temperatuur daalt daarbij in ongeveer 14°C en er staat maar weinig wind.
Morgen zijn er perioden met zon en vorming zich stapelwolken. Langs de kust is het in de middag zonnig. De temperatuur ligt op een aangenaam niveau en varieert van 22°C langs de kust tot 23°C landinwaarts. Er staat een tot matig toenemende wind uit het westen.

Maandag regen

Op zondag is er af en toe zon en bestaat er kans op een bui. Maandag passeert vanuit het westen een storing met enige tijd regen. Grote neerslaghoeveelheden worden dan overigens niet verwacht. Daarna krijgen we te maken met droog zomerweer met zonnige perioden. De eerste dagen is het 22°C en vanaf dinsdag wordt het warmer met op woensdag een maximum van 25°C.
Tussen 21 en 31 augustus bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 21,6 graden en de minimumtemperatuur 12,4 graden. Er valt gemiddeld 36,2 mm neerslag.