Barendrecht fors onderuit in Haarlem

BVV Barendrecht
BVV Barendrecht heeft maandagmiddag een forse nederlaag geleden. De club uit de Tweede Divisie ging op bezoek bij de Koninklijke HFC uit Haarlem en verloor met 4-1.
De thuisclub stond na ruim een halfuur al met 3-0 voor en tot overmaat van ramp viel aanvaller Bas Mourits ook al vroeg uit met een op het eerste oog ernstige schouderblessure. Dimitry Gomas Almeida scoorde na rust, maar dat gaf de Barendrechters maar kort hoop. Amper twee minuten daarna besliste Haarlem de wedstrijd definitief uit een vrije trap.
Door de nederlaag zakt Barendrecht naar de tiende plaats in de Tweede Divisie en ziet het de Haarlemmers over zich heen komen.