nieuws

Rijnmond Nu zet de Microfoon weer voor je Open!

Wat heb jij te zeggen? Bel 010 436 44 36
Wat heb jij te zeggen? Bel 010 436 44 36
Het is weer woensdag, en dat betekent dat jij het tussen zes en zeven voor het zeggen hebt in de Open Microfoon. Bel 010 - 436 44 36.
Klaar met toeterende Turken? Vind je dat die lente zich nou echt eens van z'n beste kant moet laten zien? Of is er wat anders wat je dwars zit?
Heb je persoonlijk nieuws? Ben je jarig vandaag? Is je kat al drie dagen niet meer thuis geweest? Een mooie stedentrip gemaakt? Of ben je het zat dat je vanochtend alwéér in de file stond?
Organiseer je een evenement waar iedereen naar toe moet komen? Of heb je net een nieuw paar mooie schoenen gekocht waar je over wil vertellen?
Staan er voorwerpen te verstoffen op zolder waar je eigenlijk wel vanaf wil? Of ben je juist op zoek naar meubels omdat je net in je nieuwe appartement zit?

Maak gebruik van de Open Microfoon: Bel 010 436 44 36 of mail naar Nu@Rijnmond.nl.

Je kunt ook een Twitterbericht sturen naar @JournalistRuud met

#RijnmondNu :

RIJNMOND NU TWITTERKANAAL:

Rijnmond Nu: voor het nieuws uit jouw buurt maar ook uit binnen- en buitenland. Met verslaggevers in de regio en correspondenten uit de hele wereld. Voor het verhaal áchter het nieuws. En met bijzondere gasten in de studio. Ruud de Boer praat je iedere dag bij in Rijnmond Nu tussen 16.00 en 19.00 uur.


Kijk ook op de
van Rijnmond Nu.