nieuws

Definitieve k.o voor Dutch Windmillbokstrainer/kampioenenmaker Sloof?

Befaamd bokstrainer, oud-Bep van klaveren kibber en gelegenheidskunstschilder Dries Sloof vecht na een fatale long k-diagnose, naar het zich laat aanzien, op 81-jarige leeftijd, z'n laatste definitieve ronde.
Strijd- en levenslustig als ie nog steeds is wil ie voorlopig nog van geen opgeven weten en heeft ie zich ter verstrooiing volledig op z'n kunstschilder-hobby gestort.
Het Rotterdamse bokstrainfenomeen, stoomde in de afgelopen driekwart eeuw tientallen nationale en internationale pugilistiekkampioenen klaar en maakte en passant ook nog 's drie Rotterdamse kickbokscracks wereldkampioen.
In de Oud- IJsselmondese 'I Believe' boksschool wordt ter ere van de legendarische oude stomp aanstaande zaterdag 22 april een boksfoto-expositie en overzichtstentoonstelling van Sloof's beste schilderwerk geopend.
Rond een uur worden Sloof's stukken in de veiling genomen en voor het goede doel, te weten Dries zelf, per opbod verkocht........
Aan de Benedenstraat 115 onderaan de oud- IJsselmonde dijk hoort Jack Kerklaan aan hoe Dries Sloof en initiator Ron Hiwat het qua huilverhalen het hoofd bieden tonogtoe is vergaan.....