nieuws

Tattoo Bob werkt zich rot voor Feyenoordfans

De titel kan Feyenoord bijna niet meer ontgaan en dat is te merken bij de tattooshops in Rotterdam. Bij Tattoo Bob op Katendrecht loopt het de laatste dagen storm.
Volgens tatoeëerder Ralph Moelker begon de vraag naar titeltattoos een aantal weken geleden al. Na de overwinning op Vitesse is er geen houden meer aan.
"Het is echt een gekkenhuis. Het gaat als een tierelier met de Feyenoordtattoos. Het legioen is zo fanatiek dat het niet meer twijfelt. Mocht het alsnog fout gaan dan hebben ze toch iets moois en laten ze de tattoo gewoon staan", aldus Moelker.
Feyenoordsupporter Rowan Borsten was de eerste die een titeltattoo liet zetten. Vijf weken geleden zat hij al in de stoel bij Tattoo Bob. Hij wist toen al zeker dat zijn club dit jaar de titel gaat winnen. Als het fout gaat laat ik gewoon "de ware" voor het woord kampioen zetten en dan heb ik nog steeds een te gekke tattoo.
Overigens mogen alle spelers van de Feyenoordselectie gratis een tattoo laten zetten bij Tattoo Bob. Er heeft zich nog niemand gemeld, maar dat gaat zeker nog gebeuren verwacht Moelker.