112

112-Nieuws: Lichaam aangetroffen in Rotterdamse Koningshaven | Wielrenner zwaargewond na aanrijding in Dordrecht

Meerdere hulpdiensten zijn aanwezig voor het bergen van het lichaam
Meerdere hulpdiensten zijn aanwezig voor het bergen van het lichaam © MediaTV
In dit blog houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van zaterdag 27 augustus.

17:39 uur - Lichaam aangetroffen in Rotterdamse Koningshaven

De Zeehavenpolitie heeft vanmiddag een lichaam uit het water gehaald bij de Prins Hendrikkade in Rotterdam. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen in de Koningshaven.
Inmiddels is het lichaam geborgen. De identiteit is vooralsnog niet bekend. Daarnaast doet de Forensische Opsporing onderzoek naar de doodsoorzaak.

13:30 uur - Wielrenner zwaargewond na aanrijding in Dordrecht

Bij een ongeluk aan het begin van de middag in Dordrecht is een wielrenner zwaargewond geraakt. Hij botste op de kruising van de Wieldrechtsezeedijk met de Aquamarijnweg op een auto. De wielrenner is naar het ziekenhuis gebracht.
De politie onderzoekt nog hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren.

11:30 uur - Schaap aangereden door metro in Capelle aan den IJssel

In Capelle aan den IJssel is vanochtend een aanrijding geweest tussen een metro en een schaap. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Onacklaan, vlak bij metrohalte Capelsebrug.
Het schaap was ontsnapt uit een kudde en werd 7 meter meegesleurd door de metro. Het dier raakte ernstig gewond aan zijn kop, maar heeft het wel overleefd. De elektriciteit werd van het baanvak gehaald, en toen kon het schaap worden bevrijd en naar een dierenarts worden gebracht.

08:00 uur - Brandweer moet auto demonteren om poes te bevrijden

Brandweerlieden redden vrijdagavond een poes die vast zat in een geparkeerde auto aan de Luxemburgsestraat in Zwijndrecht. De brandweer moest de voorkant van de auto demonteren om bij de miauwende gevangen te komen.
Hierna kon de poes veilig uit het voertuig worden gehaald. Volgens de brandweer heeft het beestje een hele reis afgelegd. De poes zou namelijk uit Katwijk komen.
De poes in Zwijndrecht zat goed verstopt
De poes in Zwijndrecht zat goed verstopt © AS Media

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl