nieuws

Winst Neptunus, nederlaag Sparta/Feyenoord

05-09-Honkbal.cropresize-2.cropresize-1.jpg
05-09-Honkbal.cropresize-2.cropresize-1.jpg
ROTTERDAM - De honkballers van DOOR Neptunus gaan ook na 26 speelronden riant aan de leiding in de hoofdklasse. De Rotterdammers wonnen met 5-2 bij HCAW en hebben een voorsprong van acht punten op Kinheim. De ploeg uit Haarlem nam de punten mee bij Sparta/Feyenoord. In de Beverwaard werd het 5-3.
Neptunus nam al snel in de wedstrijd een voorsprong. Na drie innings leidden de Rotterdammers al met 2-0. De ploeg van Steve Janssen liep daarna uit naar 5-0. In de laatste slagbeurt kwam HCAW nog terug tot 5-2, maar verder kwam de ploeg uit Bussum niet.
Sparta/Feyenoord was niet opgewassen tegen Kinheim. De Rotterdammers leden op eigen veld een 5-3 nederlaag tegen de nummer twee van de ranglijst.
Neptunus is lijstaanvoerder in de hoofdklasse met 50 punten uit 26 duels. Kinheim volgt op acht punten, maar heeft twee duels meer gespeeld. Sparta/Feyenoord bezet de zesde plaats. De Rotterdammers hebben 18 punten verzameld uit wedstrijden. Almere Magpies en ADO staan nog onder Sparta/Feyenoord. Almere heeft 14 punten en ADO is hekkensluiter met 12 punten.