nieuws

KORT NIEUWS zondag 13 JUNI 2010

rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
rijnmond_kort.cropresize.tmp.cropresize.tmp.jpg
ROTTERDAM - Straatroof in Spijkenisse, Fransen opgepakt voor drugsbezit en Capellenaar krijgt boete voor bekladding: Kort nieuws uit de regio.
SPIJKENISSE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag vier Rotterdamse jongens aangehouden voor een straatroof. Dat heeft de politie zondagmiddag laten weten. Net na middernacht kreeg de politie een melding dat er bij metrostation Spijkenisse-Centrum een straatroof had plaatsgevonden. Een 20-jarige Spijkenisser zei dat hij door vier jongens was beroofd van vier ringen, zijn mobiele telefoon en zijn sleutels. Op de Schenkelweg hielden agenten vier jongens aan, die de gestolen spullen bij zich hadden.
HENDRIK-IDO-AMBACHT – In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 29-jarige en een 42-jarige Fransman aangehouden voor drugsbezit. De mannen reden met een kapot achterlicht over de A16. Ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht werd de wagen door de politie tot stoppen gedwongen. In auto werd een hoeveelheid softdrugs gevonden.
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Een jongen is vrijdagavond betrapt op het bekladden van een electriciteitshuisje aan de Jan van Kanrede, zo liet de politie zondag weten. De agenten zagen rond kwart voor twaalf hoe de jongen op nog geen vijf meter afstand van hun auto met een zwarte stift het electriciteitshuisje bekladde. De 19-jarige Capellenaar kreeg een boete van 150 euro.