nieuws

Barendrecht walst over arm Rijsoord heen

Rijnmondcupvoorsite.cropresize.2.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.JPG
Rijnmondcupvoorsite.cropresize.2.cropresize.tmp.cropresize.tmp.cropresize.tmp.JPG
ROTTERDAM - Barendrecht heeft beslag gelegd op de RTV Rijnmond Cup. De ploeg van trainer Jack van den Berg was in de finale op het terrein van voetbalvereniging Smitshoek met liefst 7-2 te sterk voor Rijsoord.
De kampioen van de zaterdag hoofdklasse A won niet alleen een grote beker, maar ook een trainingskamp ter waarde van 20.000 euro.
De eindstrijd van de RTV Rijnmond Cup werd eigenlijk nooit echt een wedstrijd. Jeroen van Wetten maakte in de tweede minuut de openingstreffer, waarna de spits halverwege de eerste helft ook zelf de score verdubbelde: 2-0. Rijsoord, dat dit seizoen promoveerde naar de hoofdklasse, was niet in staat om de spanning weer terug te brengen.
De ploeg moest zelfs lijdzaam toezien hoe Alex van Dommelen op fraaie wijze de derde treffer tegen de touwen joeg. Hij was met een intikkertje ook nog verantwoordelijk voor de 4-0 en vlak voor rust was Van Dommelen ook nog het eindstation van een prachtige aanval: 5-0.
Na de rust maakte Ferry van Lare 6-0, waarna Rijsoord via Casper Gerritse de hatelijke nul van het scorebord haalde: 6-1. De jonge Gerritse maakte ook nog voor 6-2, maar Perry van Eijken zorgde aan de andere kant voor het slotakkoord: 7-2.
FOTO'S GEMAAKT DOOR NATASJA DE VRIES
Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer