nieuws

RTV Rijnmond fietspuzzeltocht

Rijnmond Fietst
Rijnmond Fietst
Van woensdag 17 t/m dinsdag 23 mei gaan we fietsen met Rijnmond. Een hele week in het teken van alles dat met fietsen te maken heeft tijdens 'RijnmondFietst'.

RTV Rijnmond fietspuzzeltocht op vrijdag 19 mei 2017.

Fiets vrijdag 19 mei a.s. samen met RTV Rijnmond kriskras door Rotterdam.
Een mooie tocht door Hillegersberg, Kralingen (Kralingse Bos), Crooswijk en Rotterdam Centrum.
De programma’s Middag aan de Maas en Rijnmond Nu zitten in het café en vangen je op na je tocht.
Het is geen wedstrijd, het gaat om de juiste antwoorden op de vragen die je onderweg moet beantwoorden. Gewoon lekker fietsen en genieten van mooie plekjes in Rotterdam.
Voor de tocht beginnen we met koffie met appelgebak, halverwege de route
krijg je een verfrissing en de dag eindigt met soep met broodjes. En dat voor maar € 7,50 per persoon.
Zin gekregen in deze fietstocht? Meld je dan vóór woensdag 17 mei aan bij Café voorheen Companje, Teilingerstraat 89, 3032 AV Rotterdam.
Hoe, waar en uiterlijk wanneer je je moet inschrijven lees je hieronder:
- Aanmelden kan alleen bij Café voorheen Companje, Teilingerstraat 89, 3032 AV Rotterdam. Dit is ook het start- en eindpunt van de route.
- Inschrijfgeld is € 7.50 per persoon. Van te voren te betalen in het café.
Let op! Restitutie is niet mogelijk.
- Hiervoor krijgt u voor aanvang koffie met appeltaart, onderweg een versnapering en na de prijsuitreiking soep met broodjes.
- Bij inschrijving krijgt u uw koppelnummer. Dit is tegelijkertijd uw vertrektijd! Wij verzoeken u om minimaal een half uur voor uw starttijd aanwezig zijn.
- Vertrek geschiedt om de 5 minuten in groepjes van 2 personen.
- Het is geen tijdrit doe het dus rustig aan. Je doet ongeveer anderhalf uur over zowel de heen- als de terugweg. Totaal dus 3 uur.
- Antwoorden staan op o.a. gebouwen en borden en kunnen worden gezien vanaf de fiets, hierbij is het van belang dat je de EXACTE TEKST opschrijft.
- Let op dat u uw naam en koppelnummer(vertrektijd) op het formulier vermeldt.
- Bij het omkeerpunt staat van 12.00 tot 15.00 uur de Rijnmondstand. Hier levert u uw formulier van het eerste gedeelte in en krijgt u uw formulier voor het tweede gedeelte van de route.
- Uitvallers verzoeken wij te bellen met café v/h Companje, 010-4670110, zodat de organisatie bij het controle- en eindpunt niet hoeven te blijven wachten.
- Er wordt zoveel mogelijk gereden over fietspaden.
- Verkeersboetes zijn uiteraard voor eigen rekening.
- Uiterlijk 16.00 uur moet iedereen weer binnen zijn bij Café v/h Companje. Antwoorden worden vanaf 16.15 uur met afbeeldingen getoond op de TV scherm in het café. Hiermee voorkomen we discussies over de antwoorden.

Algemene voorwaarden.


* Deelname aan de fietspuzzeltocht berust op een ieder zijn eigen verantwoording, er is geen verzekering voor u afgesloten, dus ook evt. schade is eigen risico.

* De organisatoren kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

* De gebruikelijke verkeersregels dienen in acht genomen te worden.