nieuws

Fans moeten kaartje kopen voor Feyenoordfeest

Afgelopen zondag
Afgelopen zondag
Feyenoordfans die zondag de ontknoping van de eredivisie op het Stadhuisplein in de binnenstad willen volgen, moeten ditmaal vooraf een kaartje kopen. De horecagelegenheden op het plein organiseren samen een 'Feyenoordfestival'.
Op het plein is plaats voor tienduizend mensen. ''Op is op'', waarschuwde de organisatie dinsdag.
Afgelopen weekend, toen er geen toegang betaald hoefde te worden voor het evenemententerrein op het Stadhuisplein, was de toestroom veel te groot. Al anderhalf uur voordat Feyenoord aan de wedstrijd tegen stadsgenoot Excelsior begon, was het terrein vol. Veel mensen kwamen voor een dichte poort te staan en dropen gefrustreerd af.
Het evenemententerrein met grote schermen is van 10.00 uur tot 22.00 uur open. Op grote schermen is de wedstrijd Feyenoord - Heracles te volgen. De rest van de dag draaien er dj's. Wie eenmaal het terrein verlaat, mag er niet meer op. De tickets kosten 7,50 euro.
Als Feyenoord wint van Heracles, zijn de Rotterdammers zeker van het kampioenschap. Afgelopen weekend verloor Feyenoord met 3-0 van Excelsior. Daarna braken in de stad ongeregeldheden uit.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl