nieuws

Win Kaarten voor Feyenoord-Heracles

Feyenoord - Heracles Almelo
Feyenoord - Heracles Almelo
Feyenoord-Heracles van komende zondag wil niemand missen. Maar het duel waarin Feyenoord kampioen kan worden is al maanden volledig uitverkocht. Op de zwarte markt worden kaartjes voor vele honderden euro's verkocht. Samen met Flexpower Europe verloten we de laatste twee kaarten!
De wedstrijd in De Kuip is nu al historisch. Bij winst is Feyenoord officieel landskampioen omdat achtervolger Ajax de Rotterdammers niet meer kan inhalen. Na 18 jaar is de kampioensschaal weer terug in Rotterdam.
Voor al die mensen zonder kaartje is er nog één allerlaatste mogelijkheid: in samenwerking met Flexpower Europe biedt RTV Rijnmond twee kaarten aan.
Hoe maak je kans op die felbegeerde kaarten? Klik op http://flexpowereurope.com/actie/, vul je gegevens in en maak kans op die fantastische hoofdprijs.
In het radioprogramma Middag aan de Maas maakt presentator Marcia Tap vrijdagmiddag tussen 13.00 uur en 16.00 uur de winnaar bekend. De gelukkige wordt live in de uitzending gebeld. Word je niet gebeld, dan heb je niet gewonnen.

Volgen op RTV Rijnmond

Voor diegene die niet winnen is er zondag natuurlijk RTV Rijnmond. Want het radioverslag van Feyenoord-Heracles is uiteraard live te volgen via je regionale zender, en net als afgelopen zondag zijn we er op Radio Rijnmond én TV Rijnmond.
Op de radio gaan we zondag al om 12.00 uur van start, op tv begint de extra lange FC Rijnmond al om 14.00 uur.