BUREAU RIJNMOND

Ongenode gast meldt dat een bom gaat ontploffen in theater

Ongenode gast meldt dat een bom gaat ontploffen in theater
Ongenode gast meldt dat een bom gaat ontploffen in theater © Bureau Rijnmond
Tijdens een besloten voorstelling in Theater Zuidplein komt er een man binnen. Als blijkt dat hij niet bij de groep hoort die in de zaal zit, verzoeken medewerkers hem te vertrekken. Hij maakt stampij en voordat hij het Rotterdamse theater uitloopt richting Gooilandsingel zegt hij dat er om 22.00 uur een bom ontploft.
De politie krijgt de bommelding om ongeveer 21.30 uur binnen en rukt direct met veel mensen uit. Het theater wordt ontruimd en er volgt een zoekactie door politie en medewerkers van het Team Explosieve Veiligheid. Als er niets wordt gevonden en er na 22.00 uur ook niets gebeurd, worden de maatregelen ingetrokken.
De lichtgetinte man die meldt dat er een bom gaat ontploffen is uitgebreid gefilmd. Hij is tussen de 25 en 30 jaar oud en hij heeft zwart haar met inhammen. De man heeft een verzorgd uiterlijk en een sportief figuur en hij is ongeveer 1 meter 75 lang.
Hij draagt die avond een zwarte strakke trainingsbroek, witte sneakers en een blauw vest met witte strepen op de mouwen. Bovendien heeft hij een zwarte telefoon in zijn hand. Weet u wie de man is?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl