nieuws

Berghuis: 'Denk dat trainingen besloten waren om de pers te weren'

Feyenoord werkte deze week in alle rust toe naar opnieuw een mogelijke kampioenswedstrijd. Alle trainingen van de Rotterdammers waren besloten, maar dat was niet omdat het in de weken ervoor te druk was rondom het trainingsveld. "Het was meer om de media buiten de deur te houden", denkt aanvaller Steven Berghuis.
In de aanloop naar de met 3-0 verloren wedstrijd tegen Excelsior stonden er dagelijks honderden mensen te kijken naar de trainingen van Feyenoord. Steven Berghuis had het niet erg gevonden als zij er deze week, voor de wedstrijd tegen Heracles Almelo, weer hadden gestaan. "Open trainingen vind ik niets mis mee. Van al die mensen langs de lijn krijg je energie. Het was denk ik meer om de media buiten de deur te houden."
Berghuis heeft er alle vertrouwen in dat Feyenoord de teleurstelling van de nederlaag tegen de stadgenoot goed verwerkt heeft en zondag de titel pakt. "Thuis voelen we ons sterk. Ik heb zin om ons te revancheren. Er komt gewoon een geweldige wedstrijd aan. Maar de statistieken tellen zondag niet en we zullen het moeten het laten zien."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl