MAASSILO

19-jarige man overlijdt na drugsgebruik tijdens feest in Maassilo

De politie heeft de Maassilo ontruimd
De politie heeft de Maassilo ontruimd © Media TV
Een technofeest in de Now&Wow Club in de Maassilo in Rotterdam is zaterdagavond tot een abrupt einde gekomen nadat er een 19-jarige bezoeker is overleden. Volgens de politie werd de jongen onwel na drugsgebruik. Reanimatie mocht niet meer baten.
Volgens een woordvoerder van de politie kwamen agenten rond 22.30 uur af op een melding van een agressieve man bij de EHBO-post. Toen zij daar aankwamen zagen zij dat de gemoedstoestand van de jongen verslechterde en begonnen zij met het verlenen van eerste hulp. Het Mobiel Medisch Team (MMT) werd opgeroepen, maar reanimatie mocht niet meer baten. Een arts concludeerde dat de jongen is overleden als gevolg van drugsgebruik. Het slachtoffer komt uit een dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn.
Beuken XL, zoals het feest heet, zou van 23.00 uur tot 06.00 uur duren. Zover kwam het niet. Na enkele optredens werd het feest beëindigd vanwege het overlijden van de man. Via Instagram laat de organisatie achter BeukenXL weten dat de avond is afgelast in samenspraak met de politie en de Maassilo.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl