FEYENOORD

Feyenoord traint richting Sturm Graz zonder Szymanski, Geertruida wel op trainingsveld

Lutsharel Geertruida trainde vandaag mee bij Feyenoord.
Lutsharel Geertruida trainde vandaag mee bij Feyenoord. © Rijnmond
Na de overtuigende zege op Sparta (3-0) trainde Feyenoord dinsdagmorgen op 1908 in aanloop naar het Europa League-duel met Sturm Graz (donderdag 18.45 uur). Op het trainingsveld stond een nagenoeg fitte groep. Sebastian Szymanski werkte een binnenprogramma af. En ook meldde zich rondom het trainingsveld een opvallende gast.
Sebastian Szymanski viel tegen Lazio met een hamstringblessure uit en miste daardoor het duel met Sparta. Trainer Arne Slot vertelde zondagavond na het duel met Sparta op de persconferentie te hopen dat Szymanski dinsdag weer fit genoeg zou zijn om mee te trainen, maar de middenvelder trainde nog niet met de groep mee en werkte een binnenprogramma af.
Wél op het veld stond Lutsharel Geertruida, die kampt met de ziekte van Pfeiffer maar vandaag toch met de groep meetrainde. Richting Sturm Graz, waartegen de Europese kater die is opgelopen tegen Lazio moet worden weggespeeld, lijkt Feyenoord verder een fitte groep te hebben.
Tekst gaat verder onder de tweet.

Arnesen

Op 1908 was er nog een een andere opvallende aanwezige: Frank Arnesen, die afscheid kwam nemen van de mensen op de club. De Deen was tot voor kort technisch directeur van Feyenoord, maar kwam recent met de Rotterdammers contractontbinding overeen. Het is nog niet bekend wie hem gaat opvolgen.
Bekijk hieronder een video van de dinsdagtraining van Feyenoord.
Frank Arnesen neemt afscheid tijdens dinsdagtraining Feyenoord.