BUREAU RIJNMOND

Mannen zwaar mishandeld op 1e Middellandstraat Rotterdam, wie herkent dit agressieve duo?

De verdachten in de 1e Midellandstraat
De verdachten in de 1e Midellandstraat © Bureau Rijnmond
Bureau Rijnmond besteedt donderdag aandacht aan een mishandelingszaak op de 1e Middellandstraat in Rotterdam. Een man raakt daar zwaargewond als hij een opmerking maakt over het rijden met een scooter op het trottoir. De bestuurder van de scooter en zijn bijrijder mishandelen de voorbijganger, vermoedelijk met een kettingslot. Een kennis van het slachtoffer wordt knock-out geslagen.
Het 32-jarige slachtoffer loopt op zaterdagavond 11 juni rond 23.45 uur samen met de 67-jarige kennis in de Rotterdamse
1e Middellandstraat. Plotseling rijdt er een scooter op hen af. De 32-jarige man kan net op tijd opzij springen en hij spreekt de scooterrijders daar op aan.
De bijrijder van de scooter loopt op hem af en stompt hem meerdere keren in zijn gezicht. Ondertussen haalt de bestuurder iets uit de buddyseat van de scooter en slaat daarmee het slachtoffer ook diverse malen in het gezicht. De kennis wordt bewusteloos geslagen en weet zich niets meer van het incident te herinneren.
Een omstander belt direct de politie, waarna de twee gewonde mannen naar het ziekenhuis worden vervoerd. De jongste wordt onmiddellijk geopereerd. Er moeten diverse platen en schroeven in zijn gezicht worden gezet.
De twee daders zijn gefilmd. Wie herkent het agressieve duo?
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000