nieuws

Gouka en Mossou in FC Rijnmond

Mikos Gouka en Sjoerd Mossou zijn vrijdagmiddag te gast in FC Rijnmond. Met de journalisten van het Algemeen Dagblad blikken we nog één keer terug op het succesvolle seizoen van de drie Rotterdamse eredivisieclubs.
Ook komt de kunstgrasdiscussie ter sprake. De aanvoerders van alle twaalf Eredivisie-ploegen die níét op kunstgras spelen, hebben een statement naar buiten gebracht waarin zij voor een verbod op kunstgras pleiten. Dirk Kuijt, die gisteren bekendmaakte te stoppen met voetballen, is één van de mensen die zich hier sterk voor wil maken. "Wij vinden kunstgras verschrikkelijk. Het is een smet op het Nederlandse voetbal."
Verder spreekt Gouka over het boek 'Kampioenen', rondom het droomseizoen van Feyenoord onder leiding van trainer Giovanni van Bronckhorst. Hij volgde de club van begin tot eind, van FC Groningen-uit tot Heracles Almelo-thuis. Ook collega Mossou leverde een bijdrage aan dat AD-boek.
FC Rijnmond begint vrijdag rond 17.15 uur op TV Rijnmond en wordt daarna ieder uur herhaald tot de volgende dag. Etienne Verhoeff is de presentator.