DE VERDIEPING

Luister terug: De Verdieping met de Dordtse levenscoach Bert den Boer

Bert den Boer
Bert den Boer © Ruud de Boer
Ondanks dat Nederland ’17 miljoen coaches’ (vrij naar Arjen Lubach) kent, voelt Den Boer zich zeker niet beledigd. Sociologie is een belangrijk instrument. Nu de jaren gaan tellen, neemt de wijsheid toe. Eén van die wijsheden. De titel van zijn laatste boek is ‘Blijf dicht bij jezelf – Maar hoe doe je dat dan’?
‘Gewoon jezelf zijn’. Het wordt maar al te vaak gezegd, ook door psychologen van de koude grond. Het is nog een hele kunst om dat te zijn. Ruud de Boer gaat een uur in gesprek met coach Bert. Nu hij toch een professional tegenover zich heeft zitten, kan-ie net zo goed wat vragen over zichzelf stellen.
Over doelen, die eigenlijk dromen met een deadline zijn. Over het omarmen van je oude nest, ook al doe je dat liever niet. Over het belang van verlangens. Én over fenomeen Willy Batenburg. Het komt allemaal voorbij in de Verdieping:
Beluister het gesprek met Bert den Boer.
Je kunt De Verdieping óók beluisteren als podcast. Abonneer je op de podcast ‘De Verdieping met Ruud de Boer’ door op een van onderstaande icoontje te klikken: