112

112-nieuws: Kitesurfer ernstig gewond na ongeval in Ouddorp | Man onwel na beroving in Rotterdam

Aan de Maarschalkerwaard is een man gereanimeerd
Aan de Maarschalkerwaard is een man gereanimeerd © MediaTv
In dit artikel houden we je op de hoogte van het belangrijkste en meest opvallende 112-nieuws uit de regio Rijnmond van zaterdag 17 september.

17:36 uur - Kitesurfer ernstig gewond in Ouddorp

Een kitesurfer is ernstig gewond geraakt in Ouddorp aan de Brouwersdam. Volgens de politie gaathet om een ongeval tijdens het kitesurfen, maar de exacte toedracht is nog onduidelijk.
De hulpdiensten waren snel aanwezig, het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.
De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse in Ouddorp
De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse in Ouddorp © MediaTV

16:02 uur - Man onwel na beroving in Rotterdam

Aan de Maarschalkerwaard in Rotterdam is een man onwel geworden na een beroving. De man werd beroofd door een vrouw, waarna de vrouw de benen nam. De man liet het er niet bij zitten en achtervolgde haar. Met succes: want hij wist zijn spullen terug te krijgen. Toen de man wegliep werd hij onwel, waarna de hulpdiensten ter plaatse kwamen en hem reanimeerde.
De man is overgebracht naar het ziekenhuis, de vrouw is opgepakt. De politie heeft ook een mes in beslag genomen. Of deze ook daadwerkelijk is gebruikt is nog niet duidelijk.

05:05 uur - Agenten horen schoten vanuit politiebureau, verdachte aangehouden

Op het Pompenburg bij het Hofplein in Rotterdam is kort na vijf uur vanochtend een schietpartij geweest. Eén persoon is gewond geraakt en naar een ziekenhuis gebracht. De politie meldt dat de gewonde nog aanspreekbaar was. Er is een verdachte aangehouden. Dat is een 25-jarige Rotterdammer. Volgens omstanders heeft de politie bij de aanhouding een waarschuwingsschot gelost.
Agenten konden snel in actie komen, want de schoten waren te horen in het nabijgelegen politiebureau aan het Doelwater.
De politie doet onderzoek op het Pompenburg.
De politie doet onderzoek op het Pompenburg. © MediaTV

23:30 uur - Gewonde bij bruiloft in Bergschenhoek

Bij een ruzie gisteravond op een bruiloft in Bergschenhoek is iemand gewond geraakt. Hij zou zijn gestoken, de politie zoekt nog uit wat er precies is gebeurd.
De politie meldt dat er een verdachte is aangehouden. De bruiloft waar de ruzie ontstond, was op landgoed Vidaa in het Bergse Bos. Het ging volgens de politie om een ruzie in de relationele sfeer.