BUREAU RIJNMOND

Vrouw op weg naar werk krijgt zonder aanleiding vuistslag

| Foto:
| Foto:
Op de loopbrug van en naar winkelcentrum Zuidplein wordt een vrouw totaal onverwacht aangevallen door een onbekende man. Hij geeft haar een vuistslag op haar achterhoofd en loopt door. Het slachtoffer dat op weg is naar haar werk blijft verbijsterd en gewond achter. De mishandeling is gefilmd.
Het 51-jarige slachtoffer uit Numansdorp loopt op donderdag 30 juni vanuit de parkeergarage om ongeveer 7.45 uur het winkelcentrum in, ter hoogte van Footlocker. Ze ziet bij de Hema een onbekende boze en in zichzelf pratende man lopen. Hij verlaat het winkelcentrum en loopt verder over de loopbrug richting het Ikazia Ziekenhuis.
Het slachtoffer loopt dan een paar meter achter hem. Ter hoogte van het pand van Businessschool Notenboom wil ze hem voorbijlopen. Vervolgens komt de man op haar af en geeft een stomp op haar achterhoofd.
Wie weet wie de dader is? Hij draagt die dag een rode hoody en een donkere lange broek. De man heeft een licht getinte huidskleur, een slank postuur en is 1 meter 80 tot 1 meter 85 lang. Hij loopt op badslippers
Bel met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp ons of Mail: nieuws@rijnmond.nl