WEERBERICHT

Het weer van vandaag: in de middag regen en maximaal 17 graden

Het weer van vandaag
Het weer van vandaag © Rijnmond
Vanochtend raakt het vanuit het westen verder bewolkt, maar het blijft nog droog. In de loop van de middag gaat het vanuit het westen regenen.
De temperatuur komt uit op maximaal 17 graden en er waait een tot matig toenemende zuidwestenwind, windkracht 3.
Vanavond en vannacht is het bewolkt en zijn er perioden met regen. De temperatuur daalt naar een graad of 12. De wind komt uit het zuiden tot zuidwesten en waait zwak tot matig.
Morgen is een bewolkte en grijze dag met perioden met regen. De hoeveelheid regen is op dit moment nog erg onzeker! In de loop van de middag wordt het geleidelijk droog. Het wordt opnieuw 17 graden in onze regio. Er waait een zwakke tot matige zuidenwind. In de loop van de middag draait de wind naar het noordoosten.

Maandag herfstig met regen

Op zondag zorgt een rug van hogedruk even voor beter weer met zonnige perioden en blijft het droog. In de middag wordt het 17 graden. Vanaf maandag is het herfstachtig met geregeld regen of buien en staat er meer wind. De middagtemperatuur gaat flink omlaag, op dinsdag en woensdag wordt het nog maar 12 of 13 graden.
Tussen 21 en 30 september bedraagt de gemiddelde maximumtemperatuur 18,3 graden en de minimumtemperatuur 10,0 graden. Er valt gemiddeld 30,0 mm neerslag.