SPARTA

Podcast Sparta naar Voren: ITWM-initiatiefnemer hoopt dat Sparta wat meer één club wordt

Sparta naar Voren!
Sparta naar Voren! © Rijnmond
Tijdens de nieuwe aflevering van Sparta naar Voren! spreken Ruud van Os, Anton Slotboom en Jaap van 't Hof over het belang van een platform als ITWM, waar Jaap één van de initiatiefnemers van is. “Een club heeft zo’n platform nodig die ze in de gaten houd, een luis in de pels,” aldus Van Os.
De heren aan tafel spreken over de verschillende stromingen binnen Sparta, en hoe die over de tribunes op het Kasteel verdeeld zijn. Nadat alle tribunes uitgebreid besproken zijn, wordt opgemerkt dat de ereronde die de spelers van Sparta na de wedstrijd lopen toe is aan een grondige aanpassing.
Er wordt alvast uitgekeken naar de hervatting van de eredvisie, voor Sparta met een wedstrijd in Waalwijk tegen RKC. Door de jaren heen speelde vele Spartanen voor RKC en andersom. De sportieve resultaten voor de Rotterdammers in Waalwijk geven weinig houvast voor komende zondag, al voorspelt iedereen aan tafel een ander wedstrijdverloop...
ITWM is niet alleen kritisch op Sparta, maar ook op Rijnmond. Als je wilt weten hoe Ruud van Os reageert op de kritiek aan zijn adres dat hij de 'ouderwetse Spartaan' vertegenwoordigt die de 'ons-kent-ons-cultuur' in stand wil houden, kijk en luister dan snel naar de nieuwste aflevering van onze podcast over Sparta.
Luister jij de FC Rijnmond Podcast al? Abonneer je snel!